Ilmainen toimitus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Finnarctic

FinnArctic on 100% suomalainen yritys. Yritys on erikoistunut keittiö- ja kylpyhuonetuotteisiin. Yrityksen on perustanut sisarukset Tero Teisko, Joona Teisko ja Tinja Bremer.

Yrityksen edustamiin brändeihin kuuluu Roca ja Arctic Faucets, joka on FinnArctic:n oma brändi

Yritys on perustettu maaliskuussa 2020.

Toimipisteemme / varastomme sijaitsee Pirkanmaalla, Akaan kaupungissa Ryödintie 17.

Pyrimme lähettämän tilaukset omasta varastastostamme heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksesta. jolloin toimitustavasta riippuen toimitus kestää 1-5 arkipäivää. Tuotteitamme toimittavat Posti, Postnord ja Schenker. Voit myös noutaa tilauksesi suoraan varastostamme Akaasta.

Kyllä voit noutaa. Ota yhteyttä enenen noutota asiakaspalveluun +358 20 741 4930.

Kyllä on. Pyrimme myös siihen, että jällleenmyjäverkostomme kasvaisi, jotta pystymme palvelemaan paremmin. Kannattaa kysyä paikalliselta alan liikkeeltä tuotteistamme.

Mikäli huomaat tuotteessasi vaurioita, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse finnarctic@finnarctic.com tai puh: +358 20 741 4930

Verkkokauppa-asiakkaalla on peruutusoikeus 14 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisesta tulee tehdä kirjallinen ilmoitus verkkokaupan asiakaspalveluun osoitteeseen finnarctic@finnarctic.com

Peruuttamisilmoituksen yhteydessä on hyvä ilmoittaa tilaajan yhteystiedot, tilausnumero sekä tuotteet, joita peruutus koskee.

Asiakkaalla on oikeus avata pakkaus tuotteen tarkistamista varten. Palautuvan tuotteen tulee olla pakattu alkuperäiseen myyntipakkaukseensa myyntikuntoisena. Pakkaus on osa tuotetta, joten käsittele sitä varoen. Tarkastamme tuotteet niiden palauduttua, ja mikäli tuotteessa on vaurioita tai puutteita tai asiakas on käyttänyt tuotetta, FinnArctic:lla on oikeus pidättää hyvityksestä tuotteen arvonalennusta vastaava summa.

KYSYTTÄVÄÄ?

KYSY ROHKEASTI. ME VASTAAMME!

Herääkö kysymyksiä tuotteistamme tai yrityksestämme? Kysy meiltä me vastaamme nopeasti.

Voit myös soittaa meille puh: +358 20 741 4930