Ilmainen toimitus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Roca

Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä viisi (5) vuotta ostokuitin päivämäärästä, Tarvikkeilla ja varaosilla (2) vuotta. Tarkista tarkemmat takuuehdot tuotesivulta.

Takuu ei koske normaalia kulumista, eikä tuotteen virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai huoltotoimenpiteistä johtuvia vikoja tai veden epäpuhtaudesta aiheutuvia ongelmia.

Takuuasioissa ota välittömästi yhteys FinnArctic:n asiakaspalveluumme.

Tottakai löytyy! Meille tärkeintä on tuotteiden pitkäikäsyys. Ota rohkeasti asiakaspalveluun yhteyttä. Varaosia löytyy heti varastoltamme Pirkanmaalta, Akaasta.

S- ja P-lukot ovat erityyppisiä viemäröinti- ja hajulukkojärjestelmiä, jotka estävät mm. hajujen kulkeutumista wc-tiloihin. wc:t on aina varustettu hajulukoilla. Ero S- ja P-lukon välillä on niiden muotoilussa ja kiinnitystavassa.

Lukkojen tyyli tulee ottaa huomioon, kun olet vaihtamassa vanhaa wc:tä uuteen. Mikäli wc on varustettu P-lukolla, tulee korvaavan wc-istuimen olla niin ikään varustettu P-lukolla tai niin kutsutulla universaalilla lukolla. Jos kyseessä on S-lukko, tulee korvaavan wc:n olla varustettu S-lukolla.

S-lukon nimitys tulee sen s-kirjainta muistuttavasta muodosta, jossa viemäriputken pää osoittaa suoraan alaspäin. S-lukossa viemäröinti tulee aina suoraan lattiaan, mutta itse wc-istuin voi olla hieman eri näköinen riippuen siitä valitsetko avoimen S-lukon vai ns. piilo S-lukon.

P-lukon, eli niin kutsuttu universaalin lukon viemäröinti puolestaan on horisontaalinen ja osoittaa aina kohti seinää. Koska P-lukon viemäröinti osoittaa suoraan taakse, voidaan viemäröinti johtaa suoraan seinän sisälle.

Roca on Eurooppalainen perheyritys Espanjasta. Rocalla on tehtaita ympäri maailmaa ja toimintaa yli 170 maassa. Meidän valikoimissa olevat tuotteet valmistetaan mm. Tsekeissä (Roca Victoria N ja Adele), Puolassa (The Gap) ja Itävallassa (istuinkansia)

Roca Azor Plus -täyttöventtiilissä on viivästetty täyttötekniikka. Täyttöventtiili aukeaa vasta, kun poistoventtiili on sulkeutunut. Tämä säästää 0,5 litraa vettä joka huuhtelulla. Huuhtelussa käytettävä vesi kohdistuu tehokkaaseen puhdistamiseen, eikä vettä kulu hukkaan huuhtelun yhteydessä. Universaali täyttöventtiili, joka on kompakti ja hiljainen. Täyttää Suomen rakennusmääräysten asettamat määräykset.

EuroFinsin testaama.

Huuhtelukaulukseton seinä-wc-istuin

Huuhtelukaulukseton rimless-malli on hygieninen valinta. Rocan kauluksettomissa rimless-istuimissa on sisäkaari poistettu, jolloin lika ei keräänny vaikeasti siivottaviin paikkoihin.

WC-istuin on tällöin helppo puhdistaa.

Rimless-istuimen vedenjakelujärjestelmä huuhtelee kulhon entistä voimakkaammin ja varmistaa veden tasaisen jakautumisen koko kulhoon.

Suunnittelu estää myös veden roiskumisen kulhon reunan yli. Uuden ja parannetun huuhtelukauluksettoman istuimen ansiosta huuhteluvesi nousee korkeammalle kuin perinteisissä kauluksellisissa WC-istuimissa, huuhdellen koko kulhon. Tämä ylittää Euroopan unionin normit.

Rocan tuotteita myydään maailmalla varsinkin uudiskohteisiin mm. hotelleihin, nähtävyyspaikkoihin, arkkitehtuurisiin rakennuksiin. Ehkä kuuluisin paikka missä Roca on esilla on Eiffel torni Pariisissa.

Tuotteet täyttävät Suomalaiset rakennusvaatimukset, joten voit huoletta asentaa uudisrakennuksiin.

Jokainen tuote-erä leimataan, jotta pystytään seuramaan laadunvalvontaa.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme finnarctic@finnarctic.com. Niin katsotaan jos saadaan valikoimiin.

Jälleenmyyjille

Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.

KYSYTTÄVÄÄ?

KYSY ROHKEASTI. ME VASTAAMME!

Herääkö kysymyksiä tuotteistamme tai yrityksestämme? Jäikö usein kysytyistä kysymyksistä jotain puuttumaan mihkä kaipaat vastausta? Kysy meiltä me vastaamme nopeasti.

Voit myös soittaa meille puh: +358 20 741 4930 tai laittamalla sähköpostia osoitteeeseen finnarctic@finnarctic.com