Ilmainen toimitus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Arctic Faucets

Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä viisi (5) vuotta ostokuitin päivämäärästä. Takuu ei koske normaalia kulumista, eikä tuotteen virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai huoltotoimenpiteistä johtuvia vikoja tai veden epäpuhtaudesta aiheutuvia ongelmia.

Takuuasioissa, älä irrota hanaa, vaan ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme.

Kyllä on. Hanamme ovat EuroFinsin testaamia ja STF-tyyppihyväksyttyjä uusimpien kansallisten vaatimusten mukaisesti mm äänitason ja sinkkikadon suhteen.

Arctic Faucets hanoja on laajasti myynnissä verkkokaupoissa ja jälleenmyjäverkostoa kasvatetaan jatkuvasti.

Tottakai löytyy! Meille tärkeintä on hanojen pitkäikäsyys. Ota rohkeasti asiakaspalveluun yhteyttä. Varaosia löytyy heti varastoltamme Pirkanmaalta, Akaasta.

Tekniset

Suosittelemme, että asennus- ja huoltotöissä käytetään aina LVI-ammattilaista. Ennen asennusta on putkisto huuhdeltava huolellisesti. Hanaan ei saa liittää sulullisia laitteita, sillä niiden aiheuttama paine saattaa vahingoittaa hanaa. Katso lisää QuickMount asennuskohdasta.

QuickMount-asennuskappaleen avulla hanan asennus on erittäin helppoa. Nopeimmillaan asentaminen vie vain 20 sekunttia tasoon. Asennus tapahtuu altaan päältä toisin kuin perinteisen hanan kiinnitys. Se on käytössä kaikissa Arctic Faucets keittiö- ja pesuallashanoissa.

Hanat tulee puhdistaa neutraaleilla tai lievästi emäksisillä (pH 6­-9) nestemäisillä pesuaineilla. Noudata aina pesuaineen valmistajan käyttö-­ ja annosteluohjeita. Kostuta sieni tai pehmeä keittiöliina pesuaineliuokseen. Huuhtele hana runsaalla puhtaalla, haalealla vedellä ja pyyhi se lopuksi kuivaksi. HUOM! Älä käytä sumutinpulloa pesuaineen levittämiseen hanalle.

EcoFeel Säätöosa antaa kädelle pienen tunteen hanaa avattaessa, joka ohjaa ekologisempaan veden kulutukseen.

Hanan kahvaa nostaessa puoleen väliin tulee "jäykempi pykälä". Tämä ei estä laittamaan hanaa täysille, mutta tällä pyritään ekologisempaan vedenkäyttöön.

Ei saa. Kylmän veden käyttöön kiinteästi on siirrytty jo lähes kaikkien hanavalmistajien kaikissa malleissa. Syynä muutokseen on pääosin pesukonevalmistajien ohjeistukset takuista, energian säästöstä (eco pesu 50° vedessä) sekä pesutuloksista. Tämän päivän pesukoneet, jotka on valmistettu mahdollisimman vähän ympäristöä kuluttaviksi, ovat ennemminkin “peseviä tietokoneita” ja mikäli ne asennetaan kuumavesilinjaan, niiden termostaatin anturit saattavat vahingoittua, ohjelmisto sakkautuu koska se ei pääse toimimaan ohjelmoidulla tavalla – takuu raukeaa (useimmissa hetkellinen max. 60°C,verkostoissa kuuman veden lämpötilat ovat useimmiten 55°-80°C) Puhdistustuloksessa on eroja, mikäli esihuuhtelu tapahtuu kuumalla vedellä jolloin valkuaiset tarttuvat (palavat) astioiden pintaan, eivätkä irtoa muuten kuin hankaamalla.

Normaalisti keittiöhanojen juoksuputken kääntösäde 150°.

Kääntösädettä voidaan rajoittaa pienemmäksi vaihtamalla juoksuputkeen 90° tai 45° rajoitinrengas. Nämä ovat myös paketissa mukana.

Ongelmatilanteet

Aina kun tulee kysyttävää, älä irroita hanaa, vaan ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme, tai jälleenmyyjään.

Kun käsisuihku käytön jälkeen suljetaan, saattaa sen siivilän alle jäädä hieman vettä. Ellei vettä tyhjennetä, saattaa siitä käsisuihkua ripustettaessa osa valua ulos. Käsisuihkua tulisi käytön jälkeen ravistaa muutaman kerran voimakkaasti, jolloin vesi poistuu siiviläosasta, jonka jälkeen käsisuihku voidaan laittaa paikoilleen.

Toinen mahdollisuus on että biden käsisuihku on asennettu ohjeen vastaisesti liian matalalle, bidekahva pitää asentaa aina vähintään samalle korkeudelle hanan kanssa.

Mikäli hanassa esiintyy vuotoa käyttökahvan alta, on tällöin hanan säätöosaan mitä todennäköisimmin mennyt veden epäpuhtauksia, jotka lähtevät yleensä liikkeelle putkistosta, kun uusi hana asennetaan.

Tällöin säätöosa on vaihdettava. katso.säätöosan vaihto ohjekirjasta.

Todennäköisin syy on veden epäpuhtaudet termostaatissa mm. kalkki.

Termostaattihanassa on ilmoittettu värillillä tarroilla kuinka tuloputket pitää olla, että hana toimii. Standardin mukaisesti oikella kylmän- ja vasemmalla kuumanvedentulo. Tämä kytkentä on suomessa suurimmassa osassa oikein.

Termostaattihanoissamme ei voida kytkeä ristiin eikä tällöin termostaatti toimi oikein.

Kysyttävää?

KYSY ROHKEASTI. ME VASTAAMME!

Herääkö kysymyksiä tuotteistamme tai yrityksestämme? Jäikö usein kysytyistä kysymyksistä jotain puuttumaan mihkä kaipaat vastausta? Kysy meiltä me vastaamme nopeasti.

Voit myös soittaa meille puh: +358 20 741 4930 tai laittamalla sähköpostia osoitteeeseen finnarctic@finnarctic.com