Ilmainen toimitus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

Arctic Faucets tarinamme

Arctic Faucets sai alkunsa osana FinnArctic:n perustamista vuonna 2020 maaliskuussa. Yrityksen perustaessa heräsi ajatus tarjota laadukkaita Suomessa suunniteltuja hanoja, jossa kohtaa paikallinen muotoilu sekä laadukkuus osana kestäviä ratkaisuja. Hanat, jotka täyttävät kaikki rakennusvaatimukset, jotta ne sopivat kaikkiin remonttikohteisiin ja uudisrakentamiseen.
 
Hanojen muotokieli on toimiva yhdistelmä vähäeleistä suomalaista muotoilua ja jylhää linjakkuutta. Muotoilussa on vahvasti otettu huomioon pohjoismainen metsä, kalliot, vuonot sekä vesi.
 

”Suomalainen luonto. Tunturipuron solinaa, kosken pauhe, jylhät kalliot ja rauhallisesti kumpuileva maasto. Sieltä on Arctic Faucets kotoisin.”

Hanamme on suunniteltu sisältä ulospäin kestämään aikaa ja käyttöä: olemme valinneet niihin vain parhaita materiaaleja ja osia. Hanamme ovat EuroFinsin testaamia ja STF-tyyppihyväksyttyjä uusimpien kansallisten vaatimusten mukaisesti mm äänitason ja sinkkikadon suhteen.

Hanoille saimme STF- tyyppihyväksynnät 2021 syksyllä ja tuotteet saimme jälleenmyyjille myyntiin 2021 marraskuussa.

Olemme pieni Suomalainen perheyritys Pirkanmaalta, Akaan kaupungista, joka haluaa toimia paikallisesti luoden uutta Suomalaista bränditarinaa.