Ilmainen toimitus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

helmikuu 15, 2021 1 min read

Syntytarina:

Olen Tero Teisko FinnArctic Oy:n perustaja ja nykyinen Toimitusjohtaja. 

Edellisessä työpaikassani omistuspohjan muututtua alkoi näyttämään siltä, että omaa työtäni myyntiedustajana ei enää arvostettu niin paljoa. Tuskastuin siihen, että en enää voinut tarjota asiakkailleni samaa palvelua kuin ennen.  Kerkesin kuitenkin olemaan yrityksessä yli 5 vuotta vakituisena työntekijänä, jonka lisäksi monet kesälomakaudet ennen vakituistamistani.

Päätin lähteä eteenpäin rakentamaan uudenlaista tulevaisuutta.

Perustin yrityksen ensimmäisenä työttömyyspäivänä 20.3.2020, jolloin Suomeen iski koronan tuomat rajoitukset voimakkaasti. Tämä sai yrityksen alun näyttämään todella vaikealta. Sain ajatuksen, että jos lähtisinkin valmistuttamaan omaa hanamerkkiä, jossa tulisi vahvasti näkymään Suomi ja muut pohjoismaat viestinnässä, markkinoinnissa ja laadussa. Hanamerkiksi tuli Arctic Faucets.

Olen kuitenkin tällä alalla ollut lyhyen työelämäni historiasta suurimman osan, jossa olen päässyt kasvattamaan verkostoani, olemaan ihmisten kanssa tekemissä sekä tutustumaan eri tehtaisiin.

Sisarukseni Joona Teisko ja Tinja Bremer kiinnostuivat myös yrityksestäni, joten lähdimme yhdessä hakemaan koronan aikana rahoitusta pankista, joka näytti todella vaikealta alkuun, koska laman uhka oli vahvasti esillä ja pankit vetivät uusien yritysten rahoituksen minimiin.  Samalla meille tarjoutui mahdollisuus lähteä maahantuomaan Espanjalaisen Roca Sanitarios:n tuotteita Suomeen, joka oli lähtenyt kehittelemään ja suunnittelemaan pohjoismaihin omaa mallistoa. Tarkoituksenamme on olla Suomalainen perhe yritys, joka pyrkii tarjoamaan laajan valikoiman laadukkaita tuotteita kylpyhuoneeseen, keittiöön ja kodin sisustukseen.

Roca History

Olemmekin kiinnostuneet etsimään yhteistyökumppaineita, jotta voisimme yhdessä palvella asiakkaita paremmin sekä tuoda pohjoismaista kauneutta ihmisten koteihin. Jos siis kiinnostuksenne heräsi, ollaan yhteydessä ja pohditaan miten Teidän yrityksenne sopisi FinnArcticin tarinaan.

Yhteistyö terveisin,

Tero Teisko CEO.              

045 131 9401

tero.teisko@finnarctic.com

www.finnarctic.com