Ilmainen toimitus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

toukokuu 14, 2021 1 min read

Luotu parhaista innovatiivista materiaaleista

Roca on luonut Inspiran innovatiivisimmista materiaaleista, kuten Fineceramic®, uuden korkealaatuisen keraamisen materiaalin, jonka avulla voidaan valmistaa altaita, joissa on hienot ja rajatut seinät, 40% kevyempiä ja 30 % kestävämpiä kuin perinteiset.

Inspira bathroom

WC:n istuinkannet on valmistettu Supralit®:lla, Rocan rekisteröimällä uudella hartsilla, joka kestää paremmin kemiallisia aineita ja kellastumista, samalla se on neljä kertaa vähemmän huokoinen kuin tavalliset istuimet ja on siten hygieenisempi.  Koska niissä on pehmeät ja pyöristetyt kulmat, nämä istuimet ja kannet on myös helpompi puhdistaa.

Inspira Bathroom

Muotojen yksinkertaisuuden ja monien kokoonpanovaihtoehtojen ansiosta Inspira pystyy sopeutumaan mihin tahansa tyyliin. Sinun tarvitsee vain valita sen kolmen muotoilulinjan -pyöreä, pehmeä ja neliön välillä tai yksinkertaisesti yhdistää ne. Tulos on aina harmoninen ja kaunis. Se on Inspiran taika.

Inspira Collection

 

Saksan muotoilupalkinnon voittaja: Erinomainen tuotesuunnittelu kylpy ja hyvinvointi 2018.

German Design Award Winner 2018

Inspira tuotesarjan WC:t saivat Saksan muotoilupalkinnon modernista ja tyylikkäästä muotoilustaan ​​sekä seinälle ripustettujen versioiden reunattomasta Rimless tekniikasta, joka helpottaa puhdistusta ja parantaa näin hygieniaa. 

 

Inspira Bathroom