Ilmainen toimitus!

0

Ostoskorisi on tyhjä

joulukuu 09, 2020 1 min read

 

WC-istuimen puhdistaminen on tärkeää tehdä säännöllisin väliajoin perusteellisesti ja aina käytön jälkeen tarvittaessa. Näin vältytään pinttyneeltä lialta ja isommalta siivousoperaatiolta. Myöskään bakteerit eivät näin pääse lisääntymään, kun istuimen siisteydestä pidetään huolta!

 

Huomioithan, että voimakasta hankaamista, hankaavia ja voimakkaita puhdistusaineita on vältettävä, koska se voi vahingoittaa lasitettua pintaa tai muita pintoja WC-istuimessa.

 

WC-istuimen puhdistukseen tarvitset WC-harjan, pehmeän siivousliinan ja mietoa puhdistusainetta (pH 6-8). Pinttyneeseen likaan voi käyttää hapanta puhdistusainetta (pH 3-5) tai talousetikkaa.

 

 

WC-istuimen puhdistus:

 

  1. Ota ensimmäiseksi tarvittavat siivousvälineet esille.

Huom. Vain puhtailla välineillä saat puhdasta jälkeä! Likaisilla/ kuluneilla siivousvälineillä siirtyy lika vain paikasta toiseen.

 

  1. Huuhtele WC-istuin. Laita puhdistusaine istuimeen ja anna vaikuttaa hetken.

 

  1. Harjaa istuimen sisäpuoli WC-harjalla joka puolelta. Huuhtele puhdistusaine vetämällä WC-istuin. Samalla voit huuhdella WC-harjan.

 

  1. Pyyhi siivousliinalla, joka on kastettu puhdistusaineliuokseen, huuhtelupainike, vesisäiliö, istuinkansi ja -rengas molemmilta puolilta, sekä jalkaosa.


 

  1. Pyyhi myös istuimen ympäristön seinät ja lattia.

 

  1. Muista pestä lopuksi siivousvälineet.